Laat hier je review achter, bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Marianne
17 dagen geleden

Als echte Indo's zijn we altijd kritisch over andermans Indisch eten. "Van mij lekkerder!" hoor je Indische mensen vaak zeggen. Maar over het eten van Eva durf ik te zeggen: "Van Eva lekkerder!"
Afgelopen weekend weer genoten van haar rendang, s.g. boontjes, terong (aubergine), telor besengek en fudge. Eva, je wordt steeds beter! Jempol!!!

Sophie
3 maanden geleden

Enorm genoten, het eten is echt verukkelijk. De afstemming met Eva verloopt ook heel soepel en netjes optijd en warm thuisbezorgd.
Een echte aanrader! Gaan we zeker vaker doen.

Steven
4 maanden geleden

We hebben ontzettend genoten van de maaltijd die Eva voor ons familieweekend (25 personen) had bereid. Iedereen vond het heerlijk, de volwassenen en de kinderen ook! Na de overheerlijke vlees en vegetarische gerechten afsluiten met pandan fudge, briljant!
Kortom: een aanrader!

Marianne
4 maanden geleden

Als je bij Thuistoko Eva bestelt, weet je zeker dat alles met zorg en liefde is klaargemaakt. Eva weet de echte Indische smaak perfect te combineren met de Nederlandse smaak. Ook verzint ze steeds iets nieuws; dat is typisch Indonesisch. Haar pandan fudge is favoriet, maar ook haar gado gado vind ik heerlijk. Probeer het maar eens. Selamat makan.

Amanda Rasing
5 maanden geleden

Eva heeft voor ons en onze vrienden het eten verzorgd. Het was heerlijk, iedereen heeft twee keer opgeschept. Afstemming over bezorgen en menu verliepen heel soepel. Dit doen we zeker nog een keer

Jolanda
7 maanden geleden

Heerlijk eten, alles precies op smaak en je proeft dat er tijd in gestoken is. Beter van de pandan fudge afblijven want dan blijf je eten :-)
Super dat alles halal is zodat er voor iedereen keus is. Alles is bespreekbaar en goeie service en prijzen.
Zeker een aanrader,ook voor catering

Stephanie
een jaar geleden

Super lekkere asian zoetigheden met een twist. En helemaal top dat er vegan opties zijn zodat ik ze ook met mijn allergie mee kan eten.

Diane-Marie Coulet/ Kate
een jaar geleden

I LOVE Eva's food! Fresh, tasty, made with so much love!
I am hooked on the pandan fudge!

Sophie
2 jaar geleden

Ontzettend lekker! En je krijgt lekker grote porties 💕

Robin
2 jaar geleden

Heerlijk eten!! vooral de pandan fudge .. love it!!